BiOBUDDi leren eten herkennen BB-0003

BiOBUDDi leren eten herkennen BB-0003

BiOBUDDi Nummers leren kennen BB-0002

BiOBUDDi Nummers leren kennen BB-0002

BiOBUDDi Learning Symbols BB-0004

BiOBUDDi Learning Symbols BB-0004

BiOBUDDi leren eten herkennen BB-0003

Maak kennis met de Learning Food Set - een heerlijk en milieuvriendelijk speelgoed dat kinderen van 1,5 tot 6 jaar kennis laat maken met de fascinerende wereld van voedsel.


Gemaakt van een duurzame zijstroom van suikerriet, zijn deze blokken niet alleen veilig voor uw kind, maar ook vriendelijk voor het milieu. De Learning Food Set is een uniek bouwsteenspeelgoed dat het plezier van spelen combineert met de educatieve voordelen van voedselverkenning. Elk blok vertegenwoordigt een ander voedingsmiddel, van groenten en fruit tot zuivelproducten en bakkerijtraktaties. Kinderen kunnen stapelen, sorteren en hun eigen culinaire creaties maken, terwijl ze leren over het gevarieerde aanbod van beschikbare voedingsmiddelen.

Gemaakt in Nederland met een sterke inzet voor duurzaamheid, zijn deze blokken een milieubewuste keuze voor ouders. Door gebruik te maken van een zijstroom van suikerriet als materiaal, vermijdt het productieproces het gebruik van op olie gebaseerde materialen, wat resulteert in een duurzaam en planeetvriendelijk product. Met elke speelsessie breng je je kind het belang van zorg voor het milieu bij.

De Learning Food Set is compatibel met Duplo-blokken, waardoor eindeloze fantasierijke mogelijkheden mogelijk zijn. Kinderen kunnen hun eigen keukenscènes bouwen, doen alsof ze koken en maaltijden serveren, of zelfs deelnemen aan rollenspellen als chef-koks en voedselliefhebbers. De levendige kleuren en realistische ontwerpen van de blokken versterken de zintuiglijke ervaring verder.

Naast speelplezier biedt de Learning Food Set waardevolle educatieve voordelen. Kinderen ontwikkelen hun fijne motoriek terwijl ze de blokken begrijpen en manipuleren, en hun cognitieve vaardigheden breiden zich uit naarmate ze leren over verschillende soorten voedsel en hun voedingswaarde. Het is een geweldige manier om een vroege waardering voor gezonde eetgewoonten en een goed afgerond begrip van voedseldiversiteit te bevorderen.

Kies voor de Learning Food Set en geef je kind een duurzame en leerzame speelervaring. Door te kiezen voor een product gemaakt van suikerriet side stream, draag je actief bij aan het welzijn van onze planeet. Kijk hoe de verbeelding van uw kind de vrije loop laat terwijl ze de wereld van voedsel verkennen, terwijl ze genieten van de voordelen van milieuvriendelijk en educatief spel.

€ 23,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf € 39,99 (NL) € 95 (BE)
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld is morgen in huis (NL)
  • Levering binnen 1 werkdag tussen 18:00 en 22:00 uur (NL)
  • Levering binnen 1 a 2 werkdagen (BE)
  • 14 dagen retourrecht