BiOBUDDi Learning Symbols BB-0004

BiOBUDDi Learning Symbols BB-0004

BiOBUDDi leren eten herkennen BB-0003

BiOBUDDi leren eten herkennen BB-0003

BiOBUDDi Learning Letters BB-0005

BiOBUDDi Learning Letters BB-0005

BiOBUDDi Learning Symbols BB-0004

Maak kennis met de Learning Symbols Set - een boeiend en milieuvriendelijk speelgoed dat is ontworpen om kinderen van 1,5 tot 6 jaar kennis te laten maken met de wondere wereld van symbolen.

 

Gemaakt van een duurzame zijstroom van suikerriet, zijn deze blokken niet alleen veilig voor uw kind, maar ook vriendelijk voor het milieu. De Learning Symbols Set is een uniek bouwsteenspeelgoed dat het plezier van spelen combineert met de educatieve voordelen van symboolherkenning. Elk blok vertegenwoordigt een ander symbool, waaronder letters, cijfers, vormen en bekende pictogrammen. Kinderen kunnen stapelen, sorteren en hun eigen fantasierijke structuren maken terwijl ze hun cognitieve vaardigheden en symboolherkenningsvaardigheden ontwikkelen.

Gemaakt in Nederland met een sterke inzet voor duurzaamheid, zijn deze blokken een milieubewuste keuze voor ouders. Door gebruik te maken van een zijstroom van suikerriet als materiaal, vermijdt het productieproces het gebruik van op olie gebaseerde materialen, wat resulteert in een duurzaam en planeetvriendelijk product. Met elke speelsessie leer je je kind over het belang van het behoud van ons milieu. De Learning Symbols Set is compatibel met Duplo-blokken, waardoor eindeloze mogelijkheden mogelijk zijn en de creatieve horizon van uw kind wordt uitgebreid. Ze kunnen torens bouwen, woorden spellen, wiskundige vergelijkingen maken en zelfs bekende objecten construeren met behulp van de symboolblokken. De levendige kleuren en boeiende ontwerpen verbeteren de zintuiglijke ervaring verder.

Naast speelplezier biedt de Learning Symbols Set waardevolle educatieve voordelen. Kinderen ontwikkelen hun fijne motoriek als ze de blokken begrijpen en manipuleren, en hun cognitieve vaardigheden breiden zich uit naarmate ze symbolen leren herkennen en associëren met hun betekenissen. Het is een prachtige manier om vroege geletterdheid, rekenvaardigheid en vormherkenningsvaardigheden te bevorderen. Kies de Leersymbolenset en bied uw kind een duurzame en leerzame speeltijdervaring. Door te kiezen voor een product gemaakt van suikerriet side stream, draag je actief bij aan het welzijn van onze planeet. Kijk hoe de verbeelding van uw kind de vrije loop is terwijl ze de wereld van symbolen verkennen, terwijl ze genieten van de voordelen van milieuvriendelijk en educatief spelen.

€ 23,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf € 39,99 (NL) € 95 (BE)
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld is morgen in huis (NL)
  • Levering binnen 1 werkdag tussen 18:00 en 22:00 uur (NL)
  • Levering binnen 1 a 2 werkdagen (BE)
  • 14 dagen retourrecht