*Tot wel 15% korting op de PAASDEALS van Schleich en Papo*

Schoencadeautjes

Schoencadeautjes

Sinterklaas is weer bijna in het land en dus is het ook weer tijd om bijna de schoen te zetten ! Speciaal voor jullie hebben we 'schoencadeautjes' aangemaakt; een webpagina met allemaal presentjes voor een leuk bedrag. Al vanaf een paar euro heb je een leuk cadeau voor in de schoen. Door ons ruim assortiment heb je ook volop keus! De catogorie schoen cadeautjes is een selectie uit ons gehele assortiment, dus voor ieder wat wils. 

Schoencadeautjes

Sinterklaas is weer bijna in het land en dus is het ook weer tijd om bijna de scho... Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

Producten 49-64 van 111

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 49-64 van 111

per pagina

Schoencadeautjes online bestellen

Bij Schleich-Store kun je eenvoudig, veilig en snel jouw gewenste Schleich schoencadeautjes bestellen! Als je op werkdagen vóór 23:59 je bestelling plaatst, wordt de bestelling de volgende dag al geleverd, wij verzenden het pakket nog dezelfde dag. Zo heb je jouw schoencadeautjes de volgende dag nog in huis en kun je er gelijk van genieten. Daarnaast betalen wij de verzending als je voor meer dan €39,99,- bestelt. Klanten beoordelen Schleich-Store met 5 sterren voor onze service, wij hechten veel waarde aan een tevreden klant! In de webshop van Schleich-Store vind je het volledige assortiment met Schleich producten. Wij doen altijd ons uiterste best om het complete aanbod in de webshop te hebben staan. Mocht er toch een product niet in de webshop staan dat je graag zou willen bestellen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het compleet maken van jouw wensen!

Let op: Door eventuele drukte rond de feestdagen bij de bezorgers, kan het zijn dat de paketten later geleverd worden. Wij raden u daarom ook aan om de cadeaus op tijd te bestellen zodat u ze zeker met de feestdagen in huis heeft!